Froukje Seip
06 - 481 584 27
 • Seizoenstips om je dieren gezond & vitaal te houden. Na inschrijven graag bevestigen.

 • Welkom en wat wil jij weten?

  30 sep 2014

  Ja, eindelijk is het dan zover. Deze website is in de lucht, en groeiende. Hierdoor kan ik jullie steeds meer van mijn kennis aanbieden op een toegankelijke manier. En daarmee bijdragen aan preventie. Want voorkomen is beter dan genezen.

  Natuurlijk deel ik het liefste mijn kennis over datgene wat u interesseert. Dus stel uw vragen over uw dieren en ik zal antwoorden. Tot snel!

  4 reacties op “Welkom en wat wil jij weten?”

  1. Ingrid zegt:

   Na lang dubben besloten toch de lepto te laten enten.
   Maar nu de twijfel de lepto 2 of 4?
   Wat is wijsheid?

   • Froukje zegt:

    Hallo Ingrid, Bedankt voor deze vraag over bescherming tegen “de ziekte van Weil”, veroorzaakt door de bacterien Leptospiren waarvan er verschillende pathogene stammen zijn, onderverdeeld in serogroepen en serovars. De Nobivac Lepto L4 bevat de 2 extra serogroepen Australis en Grippotyphosa. Daardoor is dit vaccin meer “up to date” ten opzichte van de huidige epidemiologie van canine leptospirose. Omdat Leptospirose ook een zo├Ânose is, is de keuze van het wel of niet vaccineren zowel belangrijk voor de gezondheid van honden en mensen. Voor advies individueel afgestemd op uw hond, mag u persoonlijk contact met mij opnemen via telefoon of e-mail.

  2. Mieke van Kampen zegt:

   Hoewel ik geen dier ben, heb ik toch aan Froukje gevraagd of zij met mij samen eens naar mijn gezondheidsperikelen wilde kijken, en dat is mij zeer goed bevallen!

   Zij neemt alle tijd voor je, kijkt samen met jou naar de problemen en mogelijke oplossingen, in alle rust en vertrouwen.
   Ik had een complex pakketje klachten, maar nu, 5 maanden later, zijn ze vrijwel allemaal verdwenen, door de combinatie van bioresonantie, rust, aandacht en zorgvuldigheid en nu werk ik er vanuit m’n eigen kracht aan verder .
   Ik heb alleen maar lof voor de zorgvuldige aanpak en deskundigheid en deel dit graag op deze manier.
   Mieke.

  Geef een reactie

  Current ye@r *

 • froukje Dierenarts Froukje Seip heeft naast haar opleiding als (paarden)dierenarts, ook haar opleiding als homeopathisch dierenarts (PACH,lid SCWD) en de opleiding bioresonantie-therapie (Bicom) succesvol afgerond. Daarnaast heeft zij diverse andere trainingen gevolgd waaronder de Mind Body Coaching en Neuro Emotionele Integratie. Hierdoor heeft zij diverse mogelijkheden om gecombineerd in te zetten voor de gezondheid van uw dier. Zowel voor fysieke symptomen alsook voor traumaverwerking en gedragsproblemen, een holistiche aanpak. Met extra aandacht voor voeding en vaccineren op maat.

 • Praktijkgegevens

  "Mobiele Dierenartsenpraktijk Rosuryde"
  Tel: 06 - 481 584 27 Ma-Vr 09.00-17.00

  Praktijkadres
  Zie contactgegevens.

  Postadres
  Vanuit Gees zijn wij verhuisd naar;
  Oranjekanaal NZ 2
  7853 TA Wezuperbrug (Drenthe)
  Dit is ook het afhaaladres voor de webshop.

 • Copyright © Froukje Seip -