Froukje Seip
06 - 481 584 27
 • Seizoenstips om je dieren gezond & vitaal te houden. Na inschrijven graag bevestigen.

 • Agenda

  • 12 Juni “Vaccineren op maat” Samen met dierenarts Tannetje Koning bepalen wij bij een grote groep honden de serologische status met de  Vaccicheck antilichaam titerbepaling. Hierdoor is direct duidelijk of vaccinatie wel of niet nu nodig is voor de hepatitis (CAV), Parvovirus (CPV) en Distemper (CDV). De Willco State organiseert deze dag ook weer op 18 Juni 2016, u kunt zich alvast opgeven. Als u op een andere dag een titerbepaling wilt voor uw hond of voor een groep honden, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Meer informatie over de Vaccicheck bij NML Health.

   

  • 11 April lezing “Hond, Kat & Voeding“. Een goede gezondheid begint met gezonde voeding. Hoe kiest u bewust het beste voor uw dier? Deze lezing geeft meer inzicht en praktische tips. In samenwerking met Aline Uitham van Paard en Spirit; “Brok of vers vlees, voor hond en kat”.  Deze lezing word herhaald, datum nog onbekend. De lezingen van vorig jaar over paarden  “Insulineresistentie en de rol van voeding” wordt ook weer herhaald. Alvast opgeven kan bij mij of via Aline Uitham met Paard en Spirit

   

  • 14 Maart de jaarlijkse Cursusdag  röntgenologie bij Moravita. Tijdens deze “kennismaking met de medische beeldvorming” worden naast de röntgenologie diverse andere vormen van medische beeldvorming besproken zoals echografie, endoscopie,  CT-scan, MRI, thermografie ed. Deze dag geeft meer inzicht in de mogelijkheden van de medische beeldvorming bij het paard als belangrijke aanvulling bij het stellen van de diagnose en het opvolgen van het herstel, bij medische  keuringen en bij de begeleiding van merries in de paardenfokkerij. Wilt u zich alvast opgeven voor volgend jaar? Dat kan bij mij of bij Moravita

   Röntgenfoto fragment os metacarpale III met fractuur mediale griffelbeentje

   Röntgenfoto fragment os metacarpale III met fractuur mediale griffelbeentje

   

  • 21 September  was de hippische open dag “Kom in de box” georganiseerd door Marketing Drenthe, een groot succes. Samen met De Horperhoeve, waar ik die dag te gast was, hebben wij ruim 200 gasten mogen ontvangen. Hier worden ook de prijswinnaars en de juiste antwoorden van de prijsvraag bekend gemaakt. Zie hier de pagina van “Kom in de box!
  • Bioresonantie therapie

   Bioresonantie therapie

   Veulens Horperhoeve

   Veulens Horperhoeve

   

  • 4 Oktober , Dierendag en de opening van mijn webshop Doc&Booff via deze website. Dat is feest en dus extra korting.
 • froukje Dierenarts Froukje Seip heeft naast haar opleiding als (paarden)dierenarts, ook haar opleiding als homeopathisch dierenarts (PACH,lid SCWD) en de opleiding bioresonantie-therapie (Bicom) succesvol afgerond. Daarnaast heeft zij diverse andere trainingen gevolgd waaronder de Mind Body Coaching en Neuro Emotionele Integratie. Hierdoor heeft zij diverse mogelijkheden om gecombineerd in te zetten voor de gezondheid van uw dier. Zowel voor fysieke symptomen alsook voor traumaverwerking en gedragsproblemen, een holistiche aanpak. Met extra aandacht voor voeding en vaccineren op maat.

 • Praktijkgegevens

  "Mobiele Dierenartsenpraktijk Rosuryde"
  Tel: 06 - 481 584 27 Ma-Vr 09.00-17.00

  Praktijkadres
  Zie contactgegevens.

  Postadres
  Vanuit Gees zijn wij verhuisd naar;
  Oranjekanaal NZ 2
  7853 TA Wezuperbrug (Drenthe)
  Dit is ook het afhaaladres voor de webshop.

 • Copyright © Froukje Seip - 2014