Froukje Seip
06 - 481 584 27
 • Seizoenstips om je dieren gezond & vitaal te houden. Na inschrijven graag bevestigen.

 • Webshop

  auvcooperatie.nl

  Alles voor je huisdier hebben we nu ook online! Met 1 klik op de banner hierboven, bent u in de webshop. Welkom!
  De Nederlandse dierenartsen hebben de eigen webshop Doc&Booff gelanceerd. Wij zijn hierbij ook aangesloten.
  Op Doc&Booff is alles verkrijgbaar wat nodig is voor je gezelschapsdier; van onderhoudsvoeding, speciale voedingen en diëten, kussens en manden tot en met vele speeltjes. Uiteraard met belangrijke praktische tips en adviezen voor het welzijn en de gezondheid van de dieren.

  Haal je bestelling bij ons af of laat het thuisbezorgen.
  Je kunt zelf kiezen waar je je bestelling laat bezorgen. Bij een bestelling vanaf € 29,50 wordt het pakketje gratis thuisbezorgd. Maar het is ook mogelijk om je online bestelling op onze praktijk af te halen. Je betaalt dan nooit bezorgkosten en kiest je eigen afhaalmoment.

  Zorg en vertrouwen
  Wij beseffen maar al te goed dat de zorg van je huisdier iets is wat gepaard gaat met vertrouwen. Daarom kun je voor ieder dier een speciaal dierenprofiel opstellen en ons toegang geven tot je gegevens. Dankzij dit dierenprofiel krijg je handige tips en adviezen over hoe je jouw dier gelukkig en gezond houdt gedurende alle levensfasen. Wij gaan voor de juiste zorg net dat stapje verder.

  Welkom bij Doc&Booff.
  Ga dus naar www.docbooff.nl om gemakkelijk en veilig alles te bestellen wat je nodig hebt voor jouw huisdier. Wij bieden je scherpe prijzen, goede kwaliteit en een actueel aanbod. Aangevuld met betrouwbare informatie, tips en adviezen gebaseerd op onze kennis en ervaring.

 • froukje Dierenarts Froukje Seip heeft naast haar opleiding als (paarden)dierenarts, ook haar opleiding als homeopathisch dierenarts (PACH,lid SCWD) en de opleiding bioresonantie-therapie (Bicom) succesvol afgerond. Daarnaast heeft zij diverse andere trainingen gevolgd waaronder de Mind Body Coaching en Neuro Emotionele Integratie. Hierdoor heeft zij diverse mogelijkheden om gecombineerd in te zetten voor de gezondheid van uw dier. Zowel voor fysieke symptomen alsook voor traumaverwerking en gedragsproblemen, een holistiche aanpak. Met extra aandacht voor voeding en vaccineren op maat.

 • Praktijkgegevens

  "Mobiele Dierenartsenpraktijk Rosuryde"
  Tel: 06 - 481 584 27 Ma-Vr 09.00-17.00

  Praktijkadres
  Zie contactgegevens.

  Postadres
  Vanuit Gees zijn wij verhuisd naar;
  Oranjekanaal NZ 2
  7853 TA Wezuperbrug (Drenthe)
  Dit is ook het afhaaladres voor de webshop.

 • Copyright © Froukje Seip - 2014